torsdag 11 juni 2009

Sunnås AIK - Landsbygdens elit

Rovdjuren är redo


Sunnås AIK genomförde ikväll sitt sista träningspass innan den stora matchen. Det rådde en disciplinerad och obarmhärtig stämning. Samtliga verkade djupt koncentrerade på sina kommande uppgifter. Fucking Dane var i det närmaste övertänd av ilska och adrenalin varpå han fick dämpas lite av lagkamraterna. Killer Jansson besegrade sina varv på ett aktningsvärt sätt och han satte återigen personligt rekord. FP deltog och bevisade varför han är föreningens affischnamn och efter vad han såg av de sina fick han sannerligen inga skäl att ångra det erbjudande han fick tidigare i veckan. (Se nedan)

Imponerade gjorde också Frau Schnell, även om hon besvärades något av myggen. "Det är den absolut enda nackdelen med Indal", hävdade hon. Det är i alla fall väldigt förtröstansfullt för SAIK att vi med all säkerhet har den bäst tränade reserven av alla lag i årets lopp. Men så ska det naturligtvis vara: SAIK är bäst på alla positioner. Det är därför vi alltid når vår målsättning.

DA och kattuppfödaren deltog dessvärre inte. Men DA övar på att inte visa sin kropp någon som helst nåd genom att arbeta tolvtimmarspass hela veckan. Tiden däremellan fylls av kroppsarbete. Sova har han slutat med för längesedan.

Fortsätt plåga era redan hårt prövade kroppar Sunnås AIK, ty på lördag kommer belöningen i form av allas vördnad och avund!

********************************************************


"History will be kind to me and Sunnås AIK, for we intend to write it" W. Churchill.



3 kommentarer:

  1. Ooolala!

    Vi ser ju helt enormt grymma ut!
    Kan vi bara springa hälften så fort som vi ser hårda och besynnerliga ut på bilden, så kommer det att räcka mkt långt.

    Nu går jag in i min bubbla och fokuserar. 28 timmar till start.

    //FP on the run

    SvaraRadera
  2. Kanske vi groupisar kan bilda en klubb?12 juni 2009 kl. 00:15

    Ni tycks ju ha en kvinan med er, men varför får man inte se henne på bild?

    SvaraRadera
  3. ... någon måste ju hålla i kameran.

    SvaraRadera