söndag 7 juni 2009

Lägesrapport 7/6 - Dagen D närmar sig..

(Fucking Dane, Killer Jansson, Berry)

Det var som bekant 65:år sedan de allierade krafterna stormade Normandies stränder igår 6/6. Men gårdagen markerade också att det bara är en vecka kvar innan Sunnås AIK kommer att storma in som vinnare i Indalsledenloppet 2009. För att fira detta körde SAIK ett extra skoningslöst träningspass idag. Fem kilometer massakrerades av tre löpare som, med fradgan rinnande nerför kroppen, alla satte personliga rekord.

***********************************************************

Mycket glädjande för föreningen var också att en ny medlem deltog, nämligen Baggböles stora hjälte: Berry! Denna citatmaskin kan bidra föreningen med oerhört mycket. (Kanske inte så mycket i löparsammanhang, åtminstone inte under denna säsong, men vi räknar kallt med hans deltagande i andra evenemang och till nästa års Indalsledenlopp.)

**********************************************************

Det har även skett omvälvande förändringar i laguppställningen. Som alla trogna fans av SAIK vet kan ingen deltagare känna sig säker på sin plats förrän stafettpinnen är i dennes hand.(Förutom Funky och de som betalat medlemsavgiften) Senast i raden av uteslutningar är Termosen. Det har kommit till föreningens kännedom att denne Indals-Zlatan har mantalsskrivit sig i Småland pga studier. Sådana tilltag ser föreningen givetvis inte med blida ögon på. Vi hälsar honom dock hjärtligt välkommen att närvara vid segerbanketten. Vi är inte långsinta, bara principfasta.

Vår förste reserv Fucking Dane träder därmed rakt in i startsexan. Vid dagens träningspass visade det också sig att Östloningsmannen med den ljuvliga stämman är en brutal löpare och han petar därför Machine från avslutningssträckan! Machine kommer istället att springa sträckan Indal-Östanskär.

**************************************************************

Det var två medlemar som inte behagade att närvara vid dagens träning. Föreningen vill därför göra dem uppmärksam på att TRÄNAR MAN INTE, SPELAR MAN INGA MATCHER! Kattuppfödning och köksrenovering är obetydliga uppgifter i livet när man ingår SAIK.

**************************************************************

Som bekant spelade Bruce Springsteen i Sverige i helgen och han tillägnade en låt till Sunnås AIK:s medlemmar. Att det var den gamla dängan "Born to run" har ni väl redan listat ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar