måndag 8 juni 2009

Nyförvärv!

Styrelsen kan med stor glädje presentera ett nytt ansikte i SAIK-familjen: Johanna Snell!
Johanna kliver rakt in som förste reserv under Indalsledenloppet och hon är fullt införstådd i vad detta ärofyllda uppdrag innebär.

Johanna fick sina papper klara sedan hon i helgen, enbart för SAIK:s skull, mantalsskrivit i vår kommun. I sin otåliga väntan på att få flytta till Indal bor hon dock ännu så länge i det idylliska kullområdet kring Sally.

Det var flera faktorer som gjorde att vi slutligen valde att välkomna Johanna till Sunnås AIK. För det första tackade hon ja, för det andra betyder Snell snabb på tyska. Hon har dessutom lyckats genomföra ett träningspass på otroliga 14 km häromdagen. Hon är även mycket trevlig och vi hälsar henne härmed hjärtligt välkommen till detta odjur till förening! Unleash the fury, frau Snell!

****************************************************************

2 kommentarer:

  1. Haha, Johanna känner sig mycket välkomnad till denna öppna SAIK-famn. Hon ser fram emot att vid motgång för någon av nuvarande aktiva medlemmar i denna anrika klubb, snabbt hoppa in och göra sitt yttersta för att vara med och frambringa seger. Vi hoppas få fira framgångarna med flaskor vitt bubbel vid ev. segerbankett. Finklädd upp till tänderna ska vi vara! =D //Frau S(ch)nell

    SvaraRadera
  2. Härligt!!! Vi gillar din inställning!

    SvaraRadera