lördag 13 juni 2009

Succé!

I dag avgjordes den kanske mest klassiska av alla tävlingar i Sverige: Indalsledenloppet. För Sunnås AIK:s del var det rakt igenom en framgångssaga. Ytterligare information och bilder kommer inom kort; styrelsen ska brådska iväg på segerbankett snart.

Vi från ledningen vill tacka alla deltagare, fans, motståndare och arrangörer (särskilt Slim Cardigan vid Indals växel som på ett föredömligt sätt hanterade megafonen som om han aldrig hade gjort annat) för en helhjärtad insats under dagens batalj.

4 kommentarer:

  1. Väntar med spänning på åretsresultat! Säg till om ni behöver påfyllning i ledet för att köra HELA loppet nästa år!! Vi kom 12:a på tiden 6:16, ska ner till under 6 immar nästa år!

    Henke/Sunnås bo!

    SvaraRadera
  2. - Hade i förtid blivit informerad om detta järngängs kapacitet och vid växeln i Indal kommer Turbo Diesel Power farande som en herrelös messil sökande efter en växlingskamrat för klubbens fortsatta löpande och där står han blek som en ägghalva med stirrande blick ,ångerst och mordlust fångade han budkavlen för just transporeten till deltat.. The Big Running Machine mannen som gett Vägverket problem att få budgeten att gå ihop p.g.a. hans fruktansvärda rivstarter.
    - Men en 4:e plats för laget i helhet är hedrande placering kanske lite på grund av deras nye knututknådare och uppeppare frk. Jagärintescnäll..
    -Jag säger som vid sjösättning "må lycka och välgång följa Er på dom sju riksvägarna"

    // Slim C. observant vid dikesrenen

    SvaraRadera
  3. Carl XVI Gustav15 juni 2009 kl. 10:10

    Grattis!

    SvaraRadera
  4. Åh, ett grattis från Kungen i stockholm?

    SvaraRadera