fredag 1 juni 2012

Odjuret formerar sig för strid...

Sunnås AIK kommer inom kort delta i Indalsledenloppet med lagen: Sunnås AIK - Elit och Sunnås AIK - Junior. Sturelsen brottas dock med ett stort dilemma: ska vi toppa ett lag eller "sprida riskerna"? Medlemmarnas åsikter efterfrågas härmed i detta ärende. (Även om åsikterna inte är så mycket värda, efterfrågningen fyller mer en politisk funktion då SAIK är en hårt toppstyrd organisation)

Som styrelsen tidigare kunggjort på FB genomfördes ett mördande träningspass igår. Det finns mycket att säga om tillställningen men vi kan konstatera att det är kvalitét på elljusspåret om det forftfarande existerar efter de bestämda löpsteg som togs. i Samband med denna träning delgav MJ oss övriga om sina djupa kunskaper i streching. SAIK fyller ju, som bekant, även en folkbildande funktion så här kommer en liten lathund á la MJ:

1. Ställ kroppen i en konstig position.

2. Känn efter var det stramar.

3. Det är var det stramar som du stretchar.

4. Håll så en kort stund, helst när ingen ser eftersom det kan uppfattas som fegt.

******************************************************************************

Startlistan är nu i det närmaste komplett. Nedan följer en kort redogörselse, utan inbördes ordning eller i lagindelning.

Jonsson (gånger tre)

Don Johan

Lyftkranen

Ubbe

Machine

Adam

Lyftkranen

Fucking Dane

Funky Pite

Prästen

Diesel Power (Med ett litet frågetecken)

***************************************************************************
Vi har även efter en rad tester handplockat en reserv: Anton A! Välkommen till de segerrika. Låt inte den enorma pressen  bekomma dig. (Tänk 0-0)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar