torsdag 14 juni 2012

Inför lördag

Ärade uttagna och hangarounds: Vi samlas vid kansliet vid 10:30 på lördag. Uniformen kommer att delas ut (som naturligtvis icke får vanäras med svett - vi springer i andra kläder), vi fördelar oss i följebilar, vi betalar Jansson om vi inte redan gjort det, och vi samlar tankarna inför den episka drabbning som förestår. Robér kommer dessutom att hålla ett eldigt motivationstal för att höja den redan höga moralen.

Vad gäller följebilar är det naturligtvis av största vikt att dessa är ståndsmässiga. Skodan kan tyvärr inte vara med i år, men vilka kan?

Tiden för segerbanketten, som äger rum på kansliet, meddelas efter loppet. AJ och Diesel ska tydligen handla mat osv. under morgondagen så om vi har några vegetarianer eller dylikt som önskar särskild kost - synd för er! 

Vi kan också förmedla stora nyheter kring affischnamnet Funky Pite. Även detta år är det andra föreningar som rycker i honom,  men som den lojale lagspelare han är har han naturligtvis avfärdat dessa förslag med motiveringen att hans "fulla fokus ligger på SAIK". Indalssonen, som tillfälligt bor utsocknes, rapporterar också att han är i sitt livs form och han räknar med att slå sin tid på förstasträckan från 2009 med råge. Häromdagen var han ute på en träningsrunda på 17 km (tydligen utan att stanna, men det kan förstås inte stämma då den är en fysisk omöjlighet) 

Laguppställningarna lyder just nu som följer:

Elit

1. Funky (Liden - Sunnås)

2. Machine (Sunnås - Hallsta)

3. Diesel (Hallsta - Indal)

4. AJ (Indal - Östanskär)

5. Lyftkranen (Östanskär - Lagmansören)

6. Don Johan (Lagmansören - Bergeforsen)

Junior

1. PJ

2.Prästen

3. Thunder Alfredsson

4. MJ

5. Ubbe

6. Adam

********************************************************************

Nu kör vi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar