tisdag 12 juni 2012

Senaste nytt!


Inom kort är det dags för Sunnås AIK att återigen bryta mållinjen som odiskutabla segrare av Indalsledenloppet. Frågan är bara vilket av våra lag som kommer att göra det. Elitlaget besitter givetvis både mer rutin och kunskap, medan juniorerna präglas av ungdomlig entusiasm som ibland kan räcka långt. Men ingen vid sina sinnes fulla bruk kan på allvar hävda att de skulle kunna hota elitlaget. Som tur är, har dock de sistnämnda redan laddat upp med ett batteri av ursäkter. Vi ska dock inte se detta som en intern tävling - våra huvudmotståndare är sträckorna och våra egna kroppar som inte ska visas någon som helst nåd.

*******************************************************************

Föreningens innebandypluton för även ivriga diskussioner på diverse sociala medier som ibland berör långdistanslöpningen. Vi i styrelsen väljer därför att publicera en del av den information som framkommer där.

"Senaste nytt! Dan, som utsetts till att avverka den sista rakan till seger för elitlaget, har tränat på sig hjärtmuskelinflammation. Detta är inte att leka med och vi andra bör taga lärdom och inte träna för ofta och för länge. Det vet vi ju alla hur lätt det är varv läggs på varv i elljusspåret. Så i stället för att tänka "bara ett varv till" så kanske vi borde skippa första och sista varvet vid varje träningstillfälle?

Då Dan nu inte är att räkna med på lördag ges nu istället chansen att visa framfötterna och bakbenen till reserven Anton Alfredsson! Hur känns formen Anton?"
/AJ
 "Er dokumentärfilmare står för information redo att filma bragden! Under veckan så kommer jag låta mig inspireras av en annan dokumentär för att komma in i rätt mindset - Natural Born Killers.

Risk för att jag inte kommer att vara lika stadig på handen denna gång då jag lyckats få junior att köra bilen.

Ladda upp med sportdryck - Cheers"
/Modinczky
Preliminär laguppställning!

Sunnås AIK - Elit
Liden-Sunnås: Petter
Sunnås-Hallsta: Machine
... Hallsta-Indal: Diesel
Indal-Östanskär: AJ
Östanskär-Lagmansören: Jocke
Lagmansören-Bergeforsen: Dan

Sunnås AIK - Junior
Liden-Sunnås: PJ
Sunnås-Hallsta: MJ
Hallsta-Indal: Johan
Indal-Östanskär: Präst'n
Östanskär-Lagmansören: Urban
Lagmansören-Bergeforsen: Adam

Anton: Guldreserv
Berry: Myggansvarig
Fredde: Bistår Berry samt motar bort fans
Modinczky: Filmansvarig
Machine: Pressekreterare och bloggansvarig

Den uppmärksamme kan se att elitlaget består av gamla beprövade talanger medan juniorlaget är ett gäng rookies. Laguppställningen kan ändras ända till en timme före loppet.

400 kr spänn per skalle går denna begivenhet loss på, då ingår t-shirt, banderoll, anmälningsavgift, och inte minst mat, öl, vin och ett begränsat utbud av gammsprit på segerbanketten. Swedbank 7845 - 21 03999 eller cash.
/AJ
************************************************************************
 
 

1 kommentar:

  1. som icke-facebookare (tar för mkt tidbfrån viktig löpträning) uppskattar jag att även detta forum nyttjas för information om lagens lag, SAIK. Dagen D närmar sig med stormsteg och jag är redo. Formen Känns löjligt bra. Nu åker vi!

    SvaraRadera