onsdag 23 maj 2012

Two headed monster!


Senaste nytt: Sunnås AIK kommer att ställa upp med DUBBLA lag i Indalsledenloppet! Detta kan, och ska, betraktas som en ren styrkedemonstration.Visserligen innebär detta att ett av föreningens lag inte kommer att vinna, men vi väljer att bortse från den interna kampen. Vi segrar som ett lag ändå.

Vi bör dock slå fast vilka som ska springa. I nuläget har följande lämnat klartecken: Funky, Prästen, Don Johan, PJ (mkt kul!), Jansson, DA, Lyftkranen, Machine (om än med viss reservation).

Ni övriga, som bland annat omnämndes i förra inlägget, lämna gärna ett besked snarast. Helst positivt!

Vad de båda lagen ska heta har vållat debatt inom föreningen. Vi ska inte säga att det är en infekterad debatt, men frågan engagerar. MJ vill att lagen ska heta "turbospeed" respektive "boostturbo". Andra förslag är "Lag nord" och "Lag väst", eftersom de övriga två väderstrecken är så töntiga. Förslag mottages tacksamt!

***********************************************************************
Den uppmärksamme läsaren har väl noterat att odjuret som symboliserar SAIK ovan har tre huvuden och inte två, som rubriken gör gällande. Men det tredje huvudet (ormen) symbolserar självklart Robér, som ej deltar som löpare men som sprider gift (rök) i egenskap av myggansvarig.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar