tisdag 4 maj 2010

Preliminär trupp inför Indalsledenloppet


Truppen för Indalsledenmatchen börjar ta form. Vi kan redan nu avslöja att vi skall låta en junior pröva sina vingar, nämligen PJ! Föreningen och fansen är mycket glada över hans medverkan och förväntningarna är skyhöga.

PJ tar dock uppståndelsen kring hans deltagande med någorlunda ro. "Det gäller att försöka ta för sig och inte visa motståndarna någon överdriven respekt bara för att man är rookie. Jag känner mig dock ödmjuk och stolt över att få ingå i ett sådant framgångsrikt och rutinerat lag som SAIK".

PJ låter också hälsa att han, i egenskap av ekonom, gärna hjälper människor med deklarationsfrågor framöver. Naturligtvis kostnadsfritt eftersom det är en stor hobby för honom.

**

De som i nuläget är närmast startplats är:

-Affischnamnet Funky Pite som ska värma upp inför bataljen genom att springa maran i Stockholm. (Hur otroligt det än må låta så är det sant!).

-Jonsson. Har redan genomfört två träningspass. Denna intensivträning avbryts tyvärr av en ofrivillig resa till Rom.

Machine Har också genomfört två träningspass. Blev dock förnedrad av sitt husdjur under dessa eftersom djuret ansåg att det gick för sakta och gick bakom.

Fucking Dane. Måste helt enkelt delta efter fjolårets prestation.

Sen är det fullt krig om de återstående platserna. Division Lonings ryggrad Diesel tycks hysa tvivel om sin egen förmåga, trots att han köpte nya tennisskor förra året. Vi hoppas att han ändrar sig. Termosen gnäller över småskador, och vill åka rullskidor istället. Tydligen har dessa två herrar inbillat sig att de har egna viljor vilket inte är acceptabelt inom Sunnås AIK.

ÄRA - PASSION - RÅSTRYKA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar