tisdag 2 mars 2010

109 dagar kvar till nedsläpp!

Indalsledenloppet. Prestige en massé. Heder. Tyngd.


Sunnås AIK:s paradtävling avgörs i år den 19 Juni. Denna gång står mycket på spel. Nästan alltför mycket. Senaste tävlingen lämnade, trots den heroiska insatsen av SAIK, en besk eftersmak. Vi kan bättre. Funky hade kunnat leda tävlingen med några sekunder mer än de dryga 4 minuter han hade till bakomvarande löpare vid första växlingen. Jansson blev omsprungen av ett barn. (Visserligen en konditionsunderbarn) Machine hittade inte till sin växling. Fucking Dane kunde ha gjort sina omkörningar tidigare för att mildra dramatiken.

Truppen till årets batalj är givetvis INTE spikad ännu. Laguppställningen kan ändras in i det sista och ingen kan vara säker på sin plats. Resultaten på tävlingarna och träningarna innan är avgörande. Men vi ska redogöra för de som i nuläget ligger bäst till. (Utan inbördes ordning efter FP)

*Funky Radical Masta Pite. Affischnamnet tränar sig själv och fjolårets tävlings bäst tränade reserv frau Schnell hårt.

*Utkastaren C.P. Jonsson. Visar fortfarande inte sin kropp någon som helst nåd och har goda chanser att få ta på sig SAIK-uniformen den 19:e juni.

*Diesel Power. Ordförande och ryggrad i Division Loning (underavdelning till SAIK). Kört otaliga mil på sina nya skidor i vinter.

*Lead singer fucking Dane. Fjolårshjälten är redo för nya stordåd.

*Machine. Fruktansvärt revanschsugen. Har därför tränat innebandy. (Minst 3 gånger)

*Termosen. Kommer till helgen att representera SAIK i sin Vasaloppsdebut. Dessutom som seedad åkare i 7:e led. Bådar gott!

Föreningar har ett flertal juniorer som dock omgärdas av några frågetecken. Nedan följer en redogörelse av dem och deras form.

*Frau Schnell. Vasaloppsdebuterade med en mycket bra tid förra helgen. Finns motivation nog för att representera SAIK?

*PJ. På hans visitkort står det "Armbrytningskung från Sunnås". Så tävlingsformen är det nog ingen som tvivlar på; frågan alla ställer sig är: håller han på den efterföljande banketten?

*Modinski. Var övertränad sist det begav sig. Fick då nöja sig med att stötta och fotografera.Har han tagit det lugnare i år?

*Berry. Härdar sina lungor i toppform med puffar. Genomförde ett starkt träningspass förra året och vi hoppas på minst lika många i år?

*MJ. Rammsteinfantasten från Sunnås uppges vara väldigt sugen på att debutera. Även här finns stora frågetecken inför banketten.

*Kattuppfödaren från Östanskär. Är han laddad eller vill han mest synas på lokalpressens förstasidor i andra sammanhang?

*Mr. Qk. Har visat intresse för att delta som reserv.

*******************************************************************************

Det är ännu inte klart om vi ska ställa upp i det långa eller korta loppet. Det får tiden och framför allt antalet deltagare utvisa. Klart är dock att segerbankett återigen kommer att hållas för deltagare och fans efter prisutdelning och presskonferens.

3 kommentarer:

  1. Satan i gatan vilket lag som verkar formera sig. Klart det blir ett lag i den långa stafetten! Åker på SAIK's order (och bekostnad) till Sälen i helgen för att på plats bevaka att Termosen verkligen startar, och inte bara iscensatt en simpel PR-kupp. Själv laddar jag inför årets stora tävling på liknande sätt som Berry genom att inhalera vallaångor. Kuzmin kan dra åt h---e!
    //Funky P, laddad till tänderna

    SvaraRadera
  2. Det låter fint! Du kan redovisa dina kvitton för olika utlägg på kansliet. Pengar är ju inget problem!

    SvaraRadera
  3. Modinski befinner sig i ett ytterst övertränat skick för tillfället och kommer som bäst att finnas med som Omoraliskt stöd! Ett par splitter nya längdskidor har dock införskaffats (mest för syns skull), så det finns ju hopp. / Modinski aus Flügge

    SvaraRadera