torsdag 13 maj 2010

Lyftkranen från Sillre ansluter till ett redan starkt lag!


Sunnås AIK har genomfört ännu en värvning och lyckats knyta till sig den i löpning mycket begåvade lyftkranen från Sillre (LF), även känd som da joke. Hans idrottsliga bakgrund är en diger läsning som innefattar både boxning och mopedbörnande. (Mycket framgångsrik i lokalkonkurrenten Boda IK:s Jawa-sektion) LF har faktiskt sprungit Indalsledenloppet tidigare med mycket fina resultat men väljer alltså nu att kliva över till förhandsfavoriterna Sunnås AIK.

Han låter hälsa att han är mycket laddad och gärna avstår från eventuella rusdrycker på banketten för att kunna agera chaufför åt sina högt meriterade lagkamrater. Han erbjuder sig också att stå för underhållningen under banketten i form av en egenhändigt koreograferad dans. "Min dans är ett inlägg i debatten kring finanskrisen i Grekland" menar LF.

Ja, vi får väl se. Behovet av denna konstform är inte särskilt stort i SAIK, men för all del. SAIK är ändock mycket glada över att ha detta monster i sin organisation. Välkommen Jocke!

****

2 kommentarer:

  1. Jag är en rik miljardär som funderar på att sponsra ett lag i Indalsledenloppet. Det namn som först dök upp var såklart Sunnås AIK. Men, och detta är ett stort men, jag vill ha mer information om lagets medlemmar, hur träningen går och så vidare... Fixa detta så kommer jag kanske att göra er rika. Varma hälsningar
    /Billion dollar maybe

    SvaraRadera
  2. Pengar är inget problem för SAIK!

    SvaraRadera