måndag 18 maj 2009

Preliminär laguppställning

Medlemskap i Sunnås AIK garanterar ju självklart inte att man tillåts medverka i de tävlingar/mästerskap som föreningen deltar i. Uttagningar inför nästa evenemang (Indalsledenloppet) pågår för fullt. Ingen uttagen bör dock känna sig säker på sin plats förrän stafettpinnen är i dennes hand. Konkurrensen om deltagarplatserna är stenhård, men det är tack vare detta som föreningen skördat otaliga viktorior genom åren.

I nuläget lyder laguppställningen som följer:

Etapp 1 - Funky Radical Masta Pite. (Strängfysiker från ghettot i Indal. Nyligen hemkommen från ett hårt träningsläger i England.)

Etapp 2 - Jonsson. (En stigande formkurva gör hans medverkan självklar)

Etapp 3 - Diesel. (När väl tennisskorna är inköpta kommer Big Boss att springa sönder asfalten)

Etapp 4 - Machine. (Har mest snackat sig till en plats. Måste dock visa mer och inse att gamla meriter inte räcker särskilt långt i Sunnås AIK.)

Etapp 5 - Termosen. (Har gjort enorma pass på trappmaskinerna i Småland vilket gör honom till topptränad i sammanhanget. Har dock ett spökande knä och hans medverkan är därför att betrakta som oviss)

Etapp 6 - Modinski. (Kan ej känna sig säker på sin plats, då han lider lite av att vara något övertränad. Behöver kanske byta träningstaktik eftersom vila-sig-i-form-taktiken resulterade i att ett däckbyte nästan tog kål på honom.)


-------------------------------------------------------------------------------------------------

För övrigt ska vissa medlemmar träna på hemmaarenan (Indals elljusspår) på onsdag kl 14:00
och på söndagskvällen har vi från styrelsen hyrt in en konditionskonsult för att hålla i ett träningspass. Denne konsult var ett tag rankad som Sveriges främste längdskidåkare i sin ålderklass och har meriter från såväl Lidingöloppet som Vasan. Högst osäkert om denne kan lära oss något, men det skadar ju inte att testa nya grepp när så mycket står på spel.

1 kommentar:

  1. Smickret börjar arta sig men att i ren avundsjuka börja kasta skit på det ouppnåliga (Indals finaste kvarter Gräddhyllan kallas felaktigt för Ghettot) tar inte parterna närmare varandra i förhandlingarna om en eventuell signatur på Sunnås AIKs kontraktsförslag.
    SAIK bör se över sin organisation och be sin pressansvarige vakta sin tunga...

    //Funky P med P som i Pissed!

    SvaraRadera