onsdag 27 maj 2009

Nya matchtröjor!

... är på ingång. Tröjorna spär på vårt rykte som hänsynslösa atleter eftersom de framkallar respekt och rädsla hos våra motståndare.

För övrigt..

*Sundsvalls tidning rapporterar (27/5) att "intresset ökar för Indalsledenloppet och att det nu är cirka 50 lag anmälda". Tidningen resonerar vidare kring denna ökning och kommer fram till att den mest troliga förklaringen är att "många lag vill mäta sina krafter med de solklara förhandsfavoriterna Sunnås AIK". Det är alltså oss alla vill slå. Bring it on!

*Samtliga löpare i den nuvarande laguppställningen tränar hårt. Det största problemet är att löparna inte får i sig tillräckligt med näring på grund av all löpning. Alla indikationer pekar mot att alla kommer att vara i toppform den 13/6.

*Vad gäller Funky, denna fulländade människa som är uppväxt i ett ganska fint område i Indal, så är hans medverkan ännu oviss.

*Det kommer självklart att hållas en segerbankett för deltagarna och deras anhöriga strax efter prisutdelningen och den efterföljande presskonferensen. Vart denna bankett ska äga rum hålls dock av säkerhetsskäl hemligt.

1 kommentar:

  1. Sådär ja! det var väl inte så svårt?
    Ser fram emot att bära det tunga ansvaret som en förstasträcka innebär men kom ihåg att en enda groda från herr pressansvarig kan omkullkasta alla dessa planer på ett ögonblick.

    //Funky P, Sunnås AIK

    SvaraRadera