måndag 17 augusti 2009

SAIK breddar sin verksamhet!

Föreningens långa långdistanshjälte Jonsson har meddelat att han ämnar ställa upp diverse fältskyttetävlingar inom kort. Han har enbart för detta ändamål införskaffat ett våldsamt prickskyttegevär. (Som förresten vem som helst får låna)

Eftersom denne skenbart hemlighetsfulle Sunnåsbo (han försöker ibland inbilla sin omgivning att vissa händelser är "hans ensak") i vinter kommer att inleda sin längdskidskarriär kanske vi dessutom kan börja hoppas på en debut i skidskytte?

I övrigt går träningen fortsatt bra för samtliga medlemmar. Det är otaliga mil som lagts under våra fötter i sommar! De nya tennisskor som inköptes av flera medlemmar i juni är sedan länge totalt utslitna.

2 kommentarer:

  1. Låter intressant med ännu en Jonsson i skidskyttespåret. Om jag inte missminner mig så var det efternamnet mkt gångbart i världscupen i vinter. Nu är det Häre som stundar och jag hoppas på stor uppslutning från SAIK.

    //Funky som idag slitit på cykeln

    SvaraRadera
  2. Jonsson ämnar delta till 100% vid Häre. Medtager också den nya pangen för allmän provskjutning (om den inte är utlånad).

    SvaraRadera